Samen met mijn vader Bouwe Cnossen was ik eigenaar van de kennel "From Sieta's Home". In december 2018 is mijn vader helaas overleden, en sindsdien zet ik de kennel alleen voort.

Al jong waren wij beiden dol op honden, en in 2005 zijn wij daarom samen begonnen met het fokken van Labradors en Golden Retrievers. Bij het bedenken van een kennelnaam hebben we gekozen voor de naam van onze eerste labrador Sieta. Zij was de hond waarmee wij ons eerste nestje pups fokten, en daarmee was onze hobby geboren. Naast het fokken van gezonde pups zijn we ook graag bezig met het opvoeden en trainen van de honden, en proberen we ze actief bezig te houden. In 2016 hebben we afscheid genomen van onze Max ( 16,5 jaar oud) en  onze Beau ( 4 jaar). 

 

Over ons

Bouwe woonde (met zijn vrouw Jenny) mooi vrijstaand in het gezellige Zwaagwesteinde ( De westereen), en daar woonde ook onze golden rertiever Beau. Meer informatie over Beau vindt u onder het kopje 'Beau', helaas is Beau in augustus 2016 overleden. Sinds 2016 hadden Bouwe en Jennie gezelschap van de dalmatiër Dalma. 

Caroline woont (met haar man en dochter)  in het groningse Opende, net over de friese grens. Daar woont ook onze Grote Zwitserse Sennenhond Yuna en haar dochters Aislynn en Blyss. Daarnaast woont de dochter van Aislynn, Ceylinaz, sinds 2019 ook bij ons. Meer over Yuna, Aislynn , Blyss & Ceylinaz vindt u onder de kopjes in het menu. 

U bent van harte welkom om eens te komen kennismaken met ons en onze honden!