Wij zijn Bouwe en Caroline Cnossen, vader en dochter. Samen zijn we eigenaar van de kennel "From Sieta's home".

Al jong waren wij beiden dol op honden, en in 2005 zijn wij daarom samen begonnen met het fokken van Labradors en Golden Retrievers. Bij het bedenken van een kennelnaam hebben we gekozen voor de naam van onze eerste labrador Sieta. Zij was de hond waarmee wij ons eerste nestje pups fokten, en daarmee was onze hobby geboren. Naast het fokken van gezonde pups zijn we ook graag bezig met het opvoeden en trainen van de honden, en proberen we ze actief bezig te houden. In 2016 hebben we afscheid genomen van onze Max ( 16,5 jaar oud) en  onze Beau ( 4 jaar). 

 

Over ons

gallery/ds1_9660a l 13

Bouwe woont (met zijn vrouw Jenny) mooi vrijstaand in het gezellige Zwaagwesteinde ( De westereen), en daar woonde ook onze golden rertiever Beau. Meer informatie over Beau vindt u onder het kopje 'Beau', helaas is Beau in augustus 2016 overleden. Op dit moment hebben Bouw en Jenny gezelschap van dalmatiër Dalma. 

Caroline woont (met haar man en dochter)  in het groningse Opende, net over de friese grens. Daar woont ook onze Grote Zwitserse Sennenhond Yuna en haar dochter Aislynn. Meer over Yuna en Aislynn vindt u onder de kopjes in het menu. 

U bent van harte welkom om eens te komen kennismaken met ons en onze honden!