gallery/ds1_9252a r 4

Aislynn is de dochter van onze Yuna en geboren op 13 september 2016. Al direct bij de geboorte hadden wij een speciale band met haar, en daarom hebben we ervoor gekozen dat ze bij ons mocht blijven.  

In het nest leek Aislynn een rustige en ontspannen dame. Maar na het vertrek van haar broer Max en zussen Alpha en Leia veranderde dat al snel. Aislynn blijkt een zeer ondernemende en onderzoekende dame. Dit tot groot vermaak van Yuna, die graag van een afstand toekijkt hoe Aislynn op en over allerlei obstakels gaat. Daarnaast heeft Aislynn een groot talent voor speuren, en doet ze erg graag speurspelletjes. 

Naast ondeugend heeft Aislynn gelukkig ook wat eigenschappen van haar moeder meegekregen. Samen luieren in de zon, of samen in 1 mand gepropt, daar draaien ze hun poot niet voor om. Ook is Aislynn zeer open en mensgericht, wat haar een prettige hond in de omgang maakt. En natuurlijk ligt ze net zo graag op schoot als haar moeder!

Aislynn heeft vanwege haar leeftijd nog geen gezondheidsonderzoeken ondergaan.
HD
ED 
OCD 
Ogen

Op haar eerste echte show, op 4 maart 2017 in Groningen, kreeg Aislynn een lovend rapport van de keurmeester. Veelbelovende pup, en tevens beste baby


Op 21 mei 2017 is Aislynn aanwezig op de clubmatch van de nederlandse rasvereniging.


 

gallery/ds1_9250a 3