Aislynn Abina from Sieta's Home is de dochter van onze Yuna en geboren op 13 september 2016. Haar vader is de mooie poolse reu Bingo Best J-Ja. Al direct bij de geboorte hadden wij een speciale band met haar, en daarom hebben we ervoor gekozen dat ze bij ons mocht blijven.  

In het nest leek Aislynn een rustige en ontspannen dame. Maar na het vertrek van haar broer Max en zussen Alpha en Leia veranderde dat al snel. Aislynn blijkt een zeer ondernemende en onderzoekende dame. Dit tot groot vermaak van Yuna, die graag van een afstand toekijkt hoe Aislynn op en over allerlei obstakels gaat. Daarnaast heeft Aislynn een groot talent voor speuren, en doet ze erg graag speurspelletjes. 

Naast ondeugend heeft Aislynn gelukkig ook wat eigenschappen van haar moeder meegekregen. Samen luieren in de zon, of samen in 1 mand gepropt, daar draaien ze hun poot niet voor om. Ook is Aislynn zeer open en mensgericht, wat haar een prettige hond in de omgang maakt. En natuurlijk ligt ze net zo graag op schoot als haar moeder!

Aislynn heeft inmiddels de volgende gezondheidsonderzoeken ondergaan.
HD-A
ED-vrij
OCD vrij
Ogen- vrij

Op haar eerste echte show, op 4 maart 2017 in Groningen, kreeg Aislynn een lovend rapport van de keurmeester. Veelbelovende pup, en tevens beste baby

Op 21 mei 2017 behaalde Aislynn op de clubmatch van de rasvereniging ( NVAEGZ) de kwalificatie Veelbelovend, en werd ze beste pup.
Op de kerstshow in Gorichem ( 16 december 2017) behaalde Aislynn de titel Nederlands Jeugdkampioen.

Aislynn heeft op de rasinventarisatie van de NCAEGZ een A behaald voor exterieur en een A voor gedrag. Hiermee is Aislynn nu ook aangekeurd voor de fok. 


We hopen dat Aislynn zomer/najaar 2021 nog een nestje zal krijgen.